Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia

Mitä kukkia antaa ystävänpäivänä?

Mitä kukkia antaa ystävänpäivänä?

Varhaiset kristityt loivat ystävänpäivän juhlistamaan 2000 vuotta vanhaa roomalaiskatolista perinnettä nimeltä Lupercalia.

Alun perin helmikuun 14. päivä oli vain yksi rukous Pyhän Valentinuksen marttyyrikuoleman kunniaksi. Hänet tuomittiin kuolemaan, koska hän uskalsi mennä naimisiin kristittyjen parien kanssa, kun Rooma oli kieltänyt kristinuskon.

Ajan myötä siitä on tullut rakastavaisten juhla, ja sitä pidetään yhtenä vuoden romanttisimmista päivistä, ja sitä vietetään joka vuosi 14. helmikuuta!

Juhli vuoden romanttisinta päivää kukkien avulla. Mikään ei sano 'välitän sinusta' paremmin kuin huomaavainen ele, joka myös osoittaa, että olet nähnyt vaivaa.

Punainen ruusu on yksi suosituimmista kukkasista ystävänpäivänä, sanoakseni pakollinen (varokaa huonoa makua, ruusujen on oltava punaisia, jotta ette tee virheitä!).

Punaiset ruusut symboloivat rakkautta, mutta eivät mitä tahansa rakkautta, vaan intohimoista ja syvää rakkautta! Niitä voidaan tarjota yksittäin, puoli tusinaa tai tusina tai kimppuna!

Anna kauniita ruusuja sielunkumppanillesi ystävänpäivänä ja kerro hänelle, kuinka paljon rakastat häntä :) 

Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia
Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna? Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna?

Kaikki artikkelit