Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia

Mitä kukkia antaa äitienpäivänä?

Mitä kukkia antaa äitienpäivänä?

Kun haluat valita täydellisen äitienpäivälahjan, kukat ovat aina hyvä valinta. 
Mutta kun tarjolla on niin paljon erilaisia kukkia, voi olla vaikea tietää, mitä valita. Jos et ole varma, mistä aloittaa, tässä on muutamia ehdotuksia kukista, jotka ilahduttavat jokaista äitiä hänen päivänään.

Ruusut ovat klassisen äidin mielestä aina voittajia. Punaiset ruusut symboloivat rakkautta ja arvostusta, joten ne ovat täydellinen tapa osoittaa äidillesi, kuinka paljon välität.
Ruusut ovat aina suosittu valinta äitienpäiväksi niiden ajattoman kauneuden ja symbolisen merkityksen vuoksi.

Valitsitpa sitten punaisia ruusuja (perinteinen valinta), vaaleanpunaisia ruusuja (kiitollisuuden symboli) tai valkoisia ruusuja (kunnioituksen merkki), äitisi arvostaa varmasti elettäsi.

Liljat ovat toinen hyvä vaihtoehto. Nämä tyylikkäät kukat yhdistetään äitiyteen ja naisellisuuteen.

Jos etsit jotain hieman ainutlaatuisempaa, harkitse tulppaanikimppua. Tulppaanit edustavat täydellisyyttä ja kauneutta, joita jokainen äiti varmasti arvostaa.

Äidille, joka viettää mielellään aikaa puutarhassaan, ruukkukasvi, kuten orkidea tai atsalea, on kaunis lahja. Orkideat ovat toinen suosittu valinta äitienpäiväksi!

Jos äitisi haluaa jotain hieman epätavallisempaa, miten olisi eksoottinen kukka-asetelma? Anthuriumit ja paratiisilinnut ovat kauniita kukkia, jotka tekevät varmasti pysyvän vaikutuksen.

Jos etsit kukkakimppua, joka varmasti miellyttää, valitse ruusujen, liljojen ja neilikoiden yhdistelmä.

Valitsitpa minkälaisen kukan tahansa, äitisi arvostaa varmasti lahjasi herkkyyttä.

Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia
Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna? Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna? Ystävänpäivän teksti- ja viesti-ideat Ystävänpäivän teksti- ja viesti-ideat

Kaikki artikkelit