Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia

Mitä kukkia antaa ensitreffeille?

Mitä kukkia antaa ensitreffeille?

Kuvittele tämä: olet menossa ensitreffeille ja haluat tehdä hyvän vaikutuksen. Haluat näyttää upealta ja tuoda esiin parhaat ominaisuutesi, mutta mikä olisi täydellinen kukka tällaiseen tapahtumaan?
Ensitreffit voivat sujua täydellisesti tai hyvin huonosti. Onnistumisen avain ei ole vain juhlapaikan valinta, vaan myös täydellinen kukka treffeille.

Tässä on muutamia kukkia, jotka varmasti jättävät treffikumppanisi sanattomaksi.

Kaikilla näillä romanttisilla kukilla on hyvin erityinen ilme, ja ne saavat sinut loistamaan kuin koskaan ennen. Yllätä seuralaisesi yhdellä näistä romanttisista luonnonkukista!

Eustoma on kaunis kukka, josta kaikki pitävät (katso kuva). Se on kaunis, sen väri on rauhoittava ja se tuoksuu hyvältä! Jos haluat valita eustoman täydelliseksi kukaksi ensitreffeille, kysy häneltä, pitääkö hän iloisista vai rauhallisista väreistä. Tämän kukan kanssa ei voi mennä pieleen. Lisäksi eustoman tuoksu on hyvin voimakas. Jos kumppanisi pitää raikkaista ja rauhoittavan tuoksuisista kukista, Eustoma on täydellinen valinta teille molemmille!

Jos olet menossa ensitreffeille, sinun on hyvä tietää, että kukat kulkevat aina pareittain. Tämä tarkoittaa, että jos haluat kukkakimpun, anna kahden tai useamman kukan kimppu. Jos haluat järjestää vain yhden kukan, valitse se huolella, sillä tämä yksittäinen kukka osoittaa hyvin nopeasti makuaistisi ja romanttisen lähestymistapasi.

Ruusut ovat suosituimpia kukkia syystä, joten vältät lähes varmasti makuhaitat, joten älä pelkää kokeilla erilaisia luonnonkukkia. Ne ovat myös kauniita ja sopivat täydellisesti kumppanisi makuun!

Jos treffeilläsi on nainen, valkoiset ruusut ovat myös loistava valinta, sillä ne ovat kauniita ja sopivat täydellisesti kumppanisi makuun.

Azalea on toinen kukka, joka sopii naisille. On totta, että sillä on joitakin seksuaalisia mielleyhtymiä, joten anna tämä ruusu varoen. Jos hän pitää romanttisista romaaneista tai klassisesta musiikista, hän saattaa nauttia erityisesti näistä kukista. Kokeile vaaleanpunaisia tai punaisia atsaleoita, nämä kaksi väriä sopivat hyvin yhteen!

Ohdakekukat sopivat erinomaisesti aktiivisille ihmisille, jotka haluavat elämältä jotain erityistä. Ohdakekukka näyttää upealta maljakossa, ja sillä on hämmästyttävä tuoksu. Ohdake on täydellinen kukka ihmisille, jotka haluavat ottaa riskejä ja nauttia elämästä! Thistle ei ole vain henkeäsalpaavan kaunis, vaan se voi olla myös hyvin romanttinen? Kokeile tätä villiä kukkaa treffeilläsi ja katso mitä tapahtuu!

Jos kumppanisi pitää makean tuoksuisista kukista, hän rakastaa Casablanca-liljaa. Sen tuoksu on erittäin pitkäkestoinen, ja se sopii erinomaisesti romanttisille illallisille, kun haluat tehdä kumppanisi vaikutuksen sen ulkonäöllä ja tuoksulla. Anna tätä kukkaa varoen, sillä sitä kutsutaan 'kukkien rakastajattareksi', koska sen viettelevä tuoksu saa ihmiset käyttäytymään oudosti!

Siperian iiris kuuluu niihin luonnonkukkiin, jotka ovat erittäin kauniita, mutta jotka on parasta jättää rauhaan. Siperian iiris kukkii vain kerran vuodessa (noin kahden viikon ajan), eikä sitä tarvitse hoitaa kuten muita kukkatyyppejä. Se on herkkä, kirkas ja eksoottinen, ja nämä kolme ominaisuutta tekevät siitä ihanteellisen lahjan ensitreffeille!

Jos haluat antaa kukkia jollekin arvaamattomalle, anna hänelle auringonkukkia! Se on täydellinen lahja henkilölle, jota on vaikea miellyttää. Älä huoli, jos et ole varma, että he pitävät siitä, vaan sano heille, että heidän on pidettävä siitä huolta (he tietävät, mitä tarkoitat).

Jos kumppanisi pitää matkustamisesta, kokeile antaa hänelle orkideoita! Näitä eksoottisia kukkia on kaikkialla maailmassa, ja ne kukkivat jopa sisätiloissa. Phalaenopsis-orkidea on yksi yleisimmistä.

Ja lopuksi, jos seuralaisesi on mies, joka elää mustavalkoisessa, valitse hillittyjä värejä, kuten valkoinen, oranssi tai violetti. Älä ole huolissasi lajikkeesta, kaikki kukat tekevät häneen vaikutuksen! Merkittäviä esimerkkejä ovat: älä tuo mukanasi laventeli-, neilikka- tai ohdakekimppuja.

Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia
Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna? Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna?

Kaikki artikkelit