Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia

Kuinka monta ruusua kannattaa tarjota kimpussa?

Kuinka monta ruusua kannattaa tarjota kimpussa?

Kimpussa on tapana olla vähintään yksi ruusu per henkilö, mutta jotkut pitävät enemmän yhdestä suuresta kukasta ja toiset pienemmistä kukista. Siksi on parasta keskustella kukkakauppiaasi kanssa mieltymyksistäsi.

Kuinka monta ruusua kimpussa on?

Ruusukimppu sisältää yleensä 10-15 varren, riippuen kunkin varren koosta (tämä vaihtelee lajikekohtaisesti). Nyrkkisääntönä kimppua ostaessasi kannattaa aina kysyä, kuinka monta varren osaa he myyvät per kimppu, erityisesti ruusujen kohdalla, mutta muilla kukkalajikkeilla luvulla ei ole väliä.

Jos ostat 12 varren, saat yleensä 10-13 kukkaa. Ruusujen määrä voi vaihdella varren koon mukaan: pienissä lajikkeissa voi olla vain 2 tai 3 ruusua per varsi, kun taas suuremmissa lajikkeissa voi olla 4 tai 5 ruusua per varsi.
On myös pienempiä lajikkeita, joissa on 1 kukka per varsi! Yli 15 varren määrää olisi pidettävä 'ylivoimaisena' missä tahansa kimpussa, mutta kun pidät siitä, et laske!

Koristeellisen näyttelyn luomiseksi on parasta, että täyskukkaisten lajikkeiden varret ovat korkeintaan 14 ja pienempien lajikkeiden varret korkeintaan 10.

Yhteenvetona voidaan todeta, että voit tarjota yksittäisiä ruusuja, mutta tässä tapauksessa sinun on valittava lajike, joka 'ponnahtaa'. 10-13 varren 'klassiseen' kimppuun tarvitset 10-15 ruusua. Sen lisäksi kimppua pidetään poikkeuksellisena ja se osoittaa kiintymystäsi henkilöä kohtaan, jolle annat sen.

Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia
Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna? Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna?

Kaikki artikkelit