Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia

Ideoita äitienpäivän tekstejä ja viestejä varten

Ideoita äitienpäivän tekstejä ja viestejä varten

Äitienpäivää vietetään eri tavoin eri puolilla maailmaa. On kuitenkin turvallista sanoa, että useimmissa maissa tätä päivää pidetään tilaisuutena kunnioittaa äitejä ystävällisin sanoin ja lahjoin. 

Jos on olemassa yksi sana, joka kuvaa poikkeuksellista äitiä, se on 'täydellisyys'. Ei ole mikään pieni saavutus synnyttää lapsia ja kasvattaa heidät menestyksekkäästi kaikkine siihen liittyvine vaikeuksineen. Monet äidit eivät lakkaa huolehtimasta lapsistaan tai ajattelemasta heidän onnellisuuttaan, vaikka heidän omat lapsensa ovat jo aikuisia. Rakastava äiti on aina rakastava äiti. Hän antaa aina parhaansa auttaakseen perhettään kukoistamaan.

Alla on valikoima äitienpäivän tekstejä ja viestejä. Toivon, että löydät näistä ideoista apua, kun haluat löytää oikeat sanat ilmaistaksesi rakkautesi äitiäsi kohtaan. Tietenkin voit sekoittaa erilaisia ideoita :)

 • Tiedän, etten ole aina näyttänyt sitä, mutta olen niin kiitollinen siitä, että olet äitini.
 • Sinulla on ollut niin myönteinen vaikutus elämääni, enkä voi kiittää sinua tarpeeksi.
 • Hyvää äitienpäivää äiti!
 • Kiitos, äiti, että olet tukenani, kun tarvitsen jonkun, joka todella ymmärtää minua. Ilman sinua elämässäni asiat eivät olisi niin kuin ne ovat nyt. Merkitset minulle paljon ja haluan sinun tietävän, että rakastan sinua!
 • Ruusut ovat punaisia, orvokit ovat sinisiä; rakastan sinua, äiti! Hyvää äitienpäivää!
 • Hyvää äitienpäivää minulta ja veljeltäni/siskoltani!
 • Tiedän, etten sano tätä sinulle usein, mutta kiitos kaikesta, mitä teet minun/meidän vuokseni, äiti!
Joitakin ideoita, joista voi olla apua:

 • Kiitä äitiäsi ja kerro hänelle, mistä pidät hänessä (ole tarkka!).
 • Anna hänelle vinkkejä siitä, miten hän voi viettää äitienpäivää (esim. nuoremmille lapsille: 'Toivottavasti saat rauhallista aikaa, kun minä olen koulussa!').
 • Kerro hauskoja tarinoita tai lainauksia lapsuudestasi
 • Kerro hänelle, kuinka paljon ihailet häntä (ja miksi).
 • Kerro äidillesi, mitä hän merkitsee sinulle ja miten hän inspiroi sinua!

Toinen hyvä tapa kiittää häntä kaikesta on päivittää Facebook-tilasi sydämellisillä sanoilla. Kaikille maailman äideille on tärkeää antaa äitienpäivänä ymmärtää, että heitä arvostetaan, sillä tämä päivä on yhtä tärkeä kuin muutkin.

Äiti on niin voimakas henkilö, että hän ansaitsee useita päiviä vuodessa, jotta hänet tunnustetaan kaikesta hänen kovasta työstään. Äitienpäivä on loistava tilaisuus osoittaa äideille, kuinka paljon rakastamme ja arvostamme heitä. 

Interflora
Interflora Interflora Suomi Tähdet ja Arvosanat
Tilaa Kukkia
Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Mitä kukkia antaa äitienpäivänä? Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Äitienpäivän päivämäärä vuonna 2022 (ja 2023 ja 2024) Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna? Mikä on ystävänpäivän päivämäärä tänä vuonna?

Kaikki artikkelit